آموزش شیرینی پزی و دستور تهیه کیک با تزیین ژله و انار برای شب اول زمستان
کیک اسفنجی :•: 1 عدد
پودر کاستارد :•: 2 قاشق غذاخوری
شیر :•: 3 فنجان
ژله انار :•: 1 بسته
انار دانه کرده :•: به میزان لازم
شکر :•: 3 قاشق سوپخوری
آموزش شیرینی پزی و دستور تهیه کیک با تزیین ژله و انار برای شب اول زمستان
ابتدا در کاسه ای پودر کاسترد را با شکر و کمی شیر را با هم حل کنید و در شیر داغ کن 2فنجان شیر بریزید
و روی حرارت متوسط قرار دهید تا شیر بجوش بیاید سپس مایع کاسترد که آماده کردید
در قسمت قبل را به شیر اضافه کنید و آنقدر هم بزنید تا تقریبا حالت سفت شدن بخود بگیرد.
سپس کیک اسفنجی را روی سینی بگذارید و کرم کاسترد را روی کیک بریزید
پس از کمی خنک شدن انارهای دانه شده را روی آن بریزید
و بعد روی انارها آرام آرام با قاشق ژله اناری که از قبل آماده کرده اید را بریزید.
سعی کنید ژله کمی شل باشد. کیک اسفنجی را می توانید از پودر کیک اماده استفاده کنید.
:: بازدید از این مطلب : 456
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0